Első PIZZA és STEAK készítő workshop!
Első PIZZA és STEAK készítő workshop!
Tanuld meg a Nápolyi pizza és a Steak készítés fortélyait a legjobbaktól!
Gyuri és Peti már sok alkalommal elkápráztatott minket a gasztro élményeikkel és most megnyitották a lehetőséet hogy átadják azokat a gyakorlati ismereteket amivel Te is elkezdheted a pizza és steak készítést a baráti vagy családi környezetedben.
A workshop keretében szó lesz az
- alapanyagokról
- szükséges eszközökről
- előkészületekről
- elkészítésről és
- tálalásról
Ezen felül egy prémium borkóstolóval zárjuk a workshopot ahol a TOP borok fogják feltenni a koronára a csillagot.
Időpont és helyszín:
2024.okt.12 szombat
Vokány, Iványi Zsófi vendégháza (villányi borvidék)
Program menete:
9:00 - 10:00 megérkezés
10:00 alapozó ismerkedés
11:00 Pizza szekció - Grúber Péter
14:00 Ebéd, szieszta
16:00 Steak szekció - Gruber Gyuri
20:00 Borkóstoló - Iványi Zsófi
majd parti hajnalig...
Díjak és költségek:
a workshop díja: 50.000 Ft
mely tartalmazza a tanfolyamot, munkafüzetet, az alapanyagokat, a borkóstolót és az étkezéseket (nagyrészt azt eszünk amit elkészítünk)
a szállás díjja: 40.000 Ft/2ágyas szoba reggelivel
Létszám: a vendégház 8db (kétszemélyes) appartmannal rendelkezik (ez be is határolja a létszámot).
Jelentkezés: gruber.gyorgy@grmc.hu